Holdet bag Kejserens Køkken

Hakan Christensen

Ejer, Køkkenchef

37 år, uddannet Smørrebrødsjomfru i 2015.

Tidligere køkkenchef i restaurant Bjælkehuset.

Arbejdet med mad siden 2005.

Om os

Bag Kejserens Køkken har mor og søn teamet op for at kunne levere premium catering og service i høj kvalitet. Med et kombineret branchekendskab inden for gastronomi, catering, service og restauration på over 50 år, garanterer vi at alle vore gæster er fuldt tilfredse og får en fantastisk gastronomisk oplevelse. Fra det klassiske køkken, til det moderne og eventyrlystige bord, går vi sammen på opdagelse i den gode smag. Vi er to ildsjæle som elsker at lege i køkkenet og vi står 100% inden for kvaliteten af vores mad.  

Ninna Christensen

Souschef

57 år, uddannet smørrebrødsjomfru i 2002 og opnået mesterstatus i 2007.

Tidligere køkkenchef i Postdanmarks Pakkecenter og Bladkompagniet.

Arbejdet med mad siden 1980

Fra interview i Herlev Bladet


Til Hakan: Hvad vil du gøre for at sikre dig, at det du skal nu bliver en succes?

»Ricky har lagt et fantastisk fundament,« siger Hakan Christensen, mens Ricky tilføjer:

»Jeg har skudt bolden indover, så skal den bare skydes i mål.«

Hakan igen:

»Den er allerede skudt i mål, men man kan godt score et hattrick,« smiler han

Martin Hilker

Leder hos Herlev Medborgerhus og Herlev Teaterbio.

Huset og køkkenetI tæt samarbejde med den daglige leder af medborgerhuset, Martin Hilker, står vi for forplejningen til husets brugere. Vi laver alt fra bunden af og forsøger at give den mest autentiske og gode gastronomiske oplevelse vi kan tilbyde vores gæster. 


Fra morgenmad til aftensmad og fra forretningsmøder til koncerter, sørger vi sammen for, at alle går herfra med en fantastisk oplevelse.

Herlev Medborgerhus er et moderne kommunalt drevet kulturhus beliggende tæt på Herlev Bymidte. Husets aktiviteter skabes primært af kommunens borgere, foreninger og organisationer. Med sine 2.330 etagemeter byder huset på et væld af muligheder, og der afholdes arrangementer og aktiviteter i alle afskygninger for alle aldre, og der er altid en koncert eller en teaterforestilling i kalenderen. 

unsplash